N I E U W S B R I E F  -  23 maart (19:15)


Goeden avond,

AEX 228 here we come, nieuwe BULL markt ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index laat een verbluffende stijging zien van +3,9% op een verbluffende meer schuld scenario in de V.S. hoe is het mogelijk. Technisch weer een koopsignaal en 228 is het koersdoel.

Steun niveaus komen er op de korte termijn nu meer in beeld. De eerste ultra kort ligt nu op de voormalige weerstand 217. Daaronder komt de bodem van 20 maart rond 209 en beeld, daarna de bodem van 12 maart rond 204. De cruciale bodem is en blijft 195, zolang deze stand houdt kan een nieuwe BULL markt beginnen.

Weerstand is nu dan toch op 228 het plaatje begint dus florissanter te worden voor de BULLS. Bij doorbraak boven de 228 is er weerstand op de dalende middellange termijn trend zo rond de 251. Daarboven is de top van 09 februari rond 264 de volgende halte.

De BULLS rally begint body te krijgen, fundamenteel is het niet helemaal te begrijpen. De Amerikaanse minister van Financiën Timothy Geithner wil opruiming in de financiële sector met hulp van privé investeerders. Onbegrijpelijk dat men daar positief op reageert, ten eerste welke privé investeerder wil rommel opkopen ten tweede er worden waarschijnlijk nog flink meer schulden gemaakt en daar is waar het allemaal om gaat.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 228  steun 216 / 209 / 204 / 195

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional