N I E U W S B R I E F  -  26 maart (09:30)


Goede morgen,

AEX maart roert zijn staat, april doet wat die wil !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is zoals verwacht tussen +0,5% á +1,0% hoger gestart. Hiermee zijn we aanbelandt bij de weerstand 228. Maart roert zijn staart en april doet wat die wil, dit kunnen nog interessante weken worden en zullen aangeven of we de bodem hebben gevonden.

Weerstand ligt dus op de 228 wanneer deze overtuigend wordt doorbroken of een slot hierboven ligt er veel opwaartse stijging potentie. Eerst volgende weerstand van betekenis ligt dan namelijk rond 264.

Steun is geplaatst boven de voormalige top 216 van 16 maart namelijk een bodem van 24 maart op 219. Pas een doorbraak onder deze steunzone 219 / 216 kan een test volgen richting de steun rond 207.

De BULLS trekken zich "nog" niets aan van de zogenaamde stimulering pakketen die nog meer schulden teweeg brengen. De markt heeft altijd gelijk en de massa vindt de weg terug omhoog. De vraag is nog voor hoelang, of is dit de ommekeer in de BEAR markt, dat is de grote vraag in pré! Bij een hogere bodem voor de middellange en lange termijn boven 195 geeft de overtuiging dat de ommekeer nabij is.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 228  steun 219 / 207

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional