N I E U W S B R I E F  -  28 maart (09:30)


Goede morgen,

AEX, volgende grote KNAL in aantocht !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft een aardige BEAR markt rally laten zien van 195 naar bijna 227 +16%. Maar er is nu héél véél weerstand rond 230 en 228.

Weerstand is rond de 228 dit was de bodem van 23 januari en is de onderkant van een hele zware weerstand zone voor de lange termijn. Deze weerstand zone loopt namelijk van 227 tot 272 die nu inmiddels al 5 maanden duurt.

Steun mag ultra kort worden verwacht op 217,80 maar of deze stand houdt is de grote vraag. Daarna wordt het de bodem 195 wat nu cruciaal wordt. Een doorbraak hieronder zet namelijk de weg weer open richting 170 de bodem van 27 juni 1994.

De volgende grote KNAL moet nu blijken, hiervan is sprake als we onder de 195 breken. Blijft deze bodem intact bij de aanstaande daling dan hebben we "waarschijnlijk" ook de bodem en kunnen we ons opmaken voor een BULL markt. Middels de zware over gekocht situatie is grote kans op winstnemingen en dus a.s. week kans op dalingen.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 227 / 272  steun 218 / 195

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional