N I E U W S B R I E F  -  31 maart (11:30)


Goede morgen,

AEX was dit nu alles, worden we vrolijk ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is zoals verwacht ruim +1% hoger gestart. En heeft de winst tot 10:00 zelfs weten uit te bouwen. Momenteel even in twijfel fase, maar het is waarschijnlijk een opleving in de zeer snelle daling van gisteren.

Weerstand nu in eerste instantie de vorige top van 16 maart rond 217. Pas hierboven kan de AEX herstellen richting de laatste top van 26 maart zo rond de 226. Direct daarboven ligt de zware weerstand (bodem van 23 januari) rond 228.

Steun is nu de bodem van gisteren 30 maart rond 211, wanneer de AEX hieronder zakt kan de daling een vervolg krijgen richting 207. Daarna ligt gelijk steun op 204 en hieronder komt de ultieme test op 195 de bodem van 9 maart.

De ultieme punten zijn nu de 228 hierboven worden we héél vrolijk want de BULL markt kan van start gaan. Onder 195 vergaat ons het lachen de BEAR markt krijgt een staartje.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 216 / 228  steun 211 / 204 / 195

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional