N I E U W S B R I E F  -  03 april (08:00)


Goede morgen,

AEX de BULL heeft de BEAR op z'n horens !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is donderdag gigantisch uit de startblokken gekomen maar liefst +5,1% erbij. Tevens is er een hele zware weerstand zone uitgenomen waardoor héél véél ruimte naar de bovenkant ligt.

Steun heeft de AEX nu veelvuldig opgebouwd, de eerste ligt nu op de vorige weerstand zone 228 / 225. Hier kan veel steun verwacht worden, mocht dit niveau het niet houden dan kan de AEX terugvallen richting 211 de bodem van 30 maart.

Weerstand zone 228 / 225 is met glans en wimpel uitgenomen hierdoor ligt er héél véél ruimte. Het koersdoel is nu richting 272 met tussentijds nog weerstand op de dalende trendlijn zo rond de 245.

Ondanks dat het fundamenteel helemaal nog geen feestje is denken ze er op de markt toch heel anders over. De eerste zonnestralen beginnen namelijk door te breken en technisch ligt er nu mogelijk een verdere herstel voor de boeg. De dalende trendlijn rond 245 kan nog een heuvel worden, maar bij een doorbraak hierboven is de dalende middellange termijn trend voorbij.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 245 / 272  steun 228 / 226 / 211

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional