N I E U W S B R I E F  -  06 april (09:55)


Goede morgen,

AEX volgende daling "BODEM" in de markt ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index zet de korte termijn uptrend voort en nadert langzamerhand de middellange termijn dalende trend rond 242. Belangrijk wordt straks hoever de daling zal zijn, blijft die boven 195 dan hebben we een bodem in de markt.

Steun zone 228 / 226 wordt nu meer van belang er is namelijk afgelopen vrijdag een iets hogere bodem  net onder 230 geplaatst. Bij doorbraak onder de 226 kan pas een serieuzere daling gaan optreden richting 211.

Weerstand ligt nu rond de 242 dit is de middellange termijn dalende trend. Hierboven is het eerste koersdoel 264 namelijk de top van 2 februari. Belangrijkste weerstand van dit moment ligt rond de 272 hierboven kan pas een echt serieus herstel optreden en is de start van een nieuwe BULL markt.

De volgende daling moet het allemaal gaan bewijzen. Dan kan er een bodem in de markt worden gelegd dat cruciaal punt is dan ook 195. En een grote kans is dat we hier ook een hogere bodem zullen gaan zien. Technisch is het plaatje dan behoorlijk rooskleuriger geworden, fundamenteel is het nog bezien of dat ook bewaarheid wordt. De markten lopen immers altijd vooruit op de reële economie of dat in dit geval dan gerechtvaardigd is zullen we ook in de loop der tijd zien.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 242 / 272  steun 226 / 211

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional