N I E U W S B R I E F  -  07 april (19:30)


Goeden avond,

AEX de "BODEM" test is gestart !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is zoals verwacht begonnen met de daling. Nu moet blijken of we echt de bodem in de markt krijgen. Een test richting 195 kan van start gaan.

Steun ligt als eerste op een bodem van 07 april net onder 225. Bij een doorbraak kan er een acceleratie plaats vinden richting de bodem van 30 maart rond 211. De steun op 195 is de belangrijkste deze moet stand houden wil het tij keren.

Weerstand is nu geplaatst op de top van 06 april zo rond 236. Wanneer deze uitgenomen kan worden is er weerstand  op de dalende trendlijn net boven de 241. Pas daarboven klaart de lucht flink op en kan er een stijging plaats vinden richting 272.

De volgende TEST moet het allemaal bewijzen of er een bodem in de markt is gelegd. Na de enorme recente stijging is het logisch dat er winstnemingen zijn. Pas als de daling begint te accelereren en onder de 211 duikt wordt het pas een serieuze test.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 235 / 241  steun 225 / 211

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional