N I E U W S B R I E F  -  20 april (13:00)


Goede middag,

AEX de "BULLS" voordeel v/d twijfel, of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is zoals verwacht begonnen met winstnemingen. Meer als dat kan dit dan ook niet worden omschreven. Hiermee is dan ook de eerste daling golf ingezet. In principe kan de AEX zonder problemen dalen richting 232 de bodem van 15 april.

Steun ultra kort wordt momenteel getest rond de 238. Kans is groot dat we daarna een daling gaan zien richting 232 zelfs hier is er nog geen vuiltje in de lucht. Fibonacci steun niveaus zijn er op 226 / 220 / 214 onder de 214 verzwakt de opwaartse trend dus flink.

Weerstand is nu geplaatst rond 245 mocht de AEX hierboven uit weten te breken dan ligt de aanval richting 272 open. Eerste fibonacci koersdoel ligt er rond 264 en daarna rond 270.

De AEX kan nog ver terugzakken wil de huidige korte termijn opwaartse trend breken. De korte termijn trendlijn ligt rond de 223 wanneer deze dus neerwaarts breekt kan er een versnelling plaats gaan vinden richting 211.

Zelfs dan is er slechts sprake van een correctie in de korte termijn opwaartse trend. Onder de 195 is het feestje voor de BULLS voorbij. Zolang we dus boven de steun 195 blijven is het voordeel van de twijfel voor de BULLS.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 245  steun 238 / 223

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional