N I E U W S B R I E F  -  23 april (09:15)


Goede morgen,

AEX zet "DE DALING" nu wel door ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft gisteren de verliezen weer weggewerkt. Zou dat vandaag ook het geval zijn? Het geeft wel teken van sterkte maar er vormt zich nu wel voor het eerst een lagere top net onder de 238.

Steun is nu lager geplaatst en wel rond de 229. Wanneer de AEX hier weer onder daalt kan de aanval worden ingezet richting 223. Hiermee is tevens de korte termijn opwaartse trend rond 225 gebroken.

Weerstand is nu op een lagere top namelijk net onder de 238. Dit geeft aan dat er twijfel begint te ontstaan want de vorige top was rond 245. Pas boven de 245 kunnen de BULLS weer vol gas geven richting 272.

De korte termijn trend zo rond de 225 is nog steeds intact. Maar wanneer deze neerwaarts wordt gebroken kunnen er serieuzere dalingen gaan plaatsvinden richting de 211. Dit zijn dan nog steeds winstnemingen op de zeer snelle stijging van 195 naar 245. De opwaartse potentie loopt rond 211 wel een deuk op. Pas boven de 245 is het weer veilig terrein voor de BULLS en hebben de BEREN weer het nazien.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 238 / 245  steun 229

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional