N I E U W S B R I E F  -  30 april (19:15)


Goeden avond,

AEX komt de "GROTE KNAL" binnenkort of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index blijft in RALLY modus. Een correctie van betekenis is nog steeds niet aan de orde. Er heeft zich inmiddels een dubbele top gevormd en dat kan of een ommekeer betekenen of een vervolg van deze RALLY.

Steun is er op de bodem van 28 april rond de 231 en hier loopt nu ook de korte termijn opwaartse trend. Dit wordt dus weer één van die cruciale momenten voor de korte termijn. Bij doorbraak gelijk steun op 229 en daarna steun op 223.

Weerstand ligt er nu op de top van 17 april, de AEX is hier nu op afgeketst. Wanneer de AEX hierboven uit weet te breken ligt er stijging potentie richting 272 met tussentijds weerstand op de top van 9 februari rond 264.

De beurzen lijken niet echt onder invloed van de varkensgriep in Mexico die tevens nu wereldwijd wordt verspreid. De grote vraag blijft nu dan ook of hier nog een staartje achteraan komt. Mocht dit uitbreken tot een pandemie dan kan dat catastrofale gevolgen hebben voor de wereld economie. Technisch lijken de beurzen maar één kant op te willen gaan en dat is omhoog.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 245  steun 231

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional