N I E U W S B R I E F  -  04 mei (18:30)


Goeden avond,

AEX doorbreekt de "DALENDE TENDENS" !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft de middellange termijn dalende tendens doorbroken. Technisch kan het herstel nu minimaal doorzetten richting de 272 waar het volgende cruciale punt ligt.

Steun heeft de AEX nu op de voormalige weerstand rond de 244. Deze is vandaag met veel overmacht naar boven doorbroken en deze dient nu als steun. Volgende dubbele steun ligt rond het 231 niveau hier is zowel de bodem van 28 april, als de oplopende stijgende korte termijn trend.

Weerstand nu dus al de top van 9 februari rond 264. Wanneer deze ook uitgenomen wordt komt het cruciale 272 niveau in beeld. Daarboven breekt ook de zon aan voor de langere termijn. Hoewel de T2T crash indicator nog steeds negatief is.

De AEX heeft de koers uitgestippeld en dat is "nog" steeds naar het noorden. De uitbraak boven de dalende trendlijn zo rond de 241 is significant uitgenomen. Hierdoor kan er meer in het verschiet liggen, koersdoel is daarom nu de 272.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 264 / 272  steun 244

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional