N I E U W S B R I E F  -  07 mei (08:40)


Goede morgen,

AEX wanneer komt de "DALING" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index zal waarschijnlijk zo rond de +1% hoger openen naar aanleiding van de AEX future stand op 258. Hiermee wordt tevens de top van gisteren doorbroken en is de weg naar 264 weer open.

Steun blijft onveranderd op de voormalige weerstand rond de 244. Pas daaronder ligt er ruimte richting de 231 / 229 de bodem van 28 april en 15 april.

Weerstand blijft de top van 9 februari rond 264. Daarna komt het cruciale 272 niveau in beeld. Hierboven zijn sterke signalen voor de lange termijn beleggers.

De AEX blijft in rally mode hier zou een einde aan kunnen komen als de zogenaamde Amerikaanse banken stress test vandaag negatief zal uitpakken. Puur technisch is zowel de korte als de middellange termijn opwaarts gericht en is iedere dip een koop.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 264 / 272  steun 244

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional