N I E U W S B R I E F  -  12 mei (09:15)


Goede morgen

AEX kan dalen tot 244 en daarna ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft nu duidelijk voor de korte termijn top vorming. De top van 7 mei rond 263 en de iets lagere top van 8 mei. Wanneer deze topvorming naar boven wordt uitgebroken kan de AEX richting 272.

Steun ligt er nu in eerste instantie rond 254, wanneer deze neerwaarts wordt uitgenomen ligt er steun op de voormalige top van 17 april rond 244. Mocht de top van 17 april rond 244 het niet houden dan kan de AEX afdalen naar de korte termijn oplopende trend rond 237.

Weerstand is dus de dubbele top van 7 en 8 mei zo rond de 263. Hierboven is het start signaal richting 272 het hoogste punt van 6 januari 2009. Boven de 272 is tevens het startsignaal richting 291 het hoogste punt van 4 november 2008.

De AEX zit zowel voor de korte termijn als de middellange termijn in een opwaartse trend. Ultra kort is er nu sprake van een correctie in de korte en middellange termijn trend. De lange tot zeer lange termijn trend is nog steeds neerwaarts gericht. De draai hier ligt pas rond de 300 punten.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 264 / 272  steun 245

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional