N I E U W S B R I E F  -  14 mei (18:15)


Goeden avond,

AEX is de bodem nu 248 en dus weer UP ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft de daling ingezet zoals verwacht. Voorlopig blijven we zelfs boven de top van 17 april rond de 244. De bodem kan wel eens geplaatst worden rond de 248.

Steun is nu in eerste instantie op de bodem van 14 mei nu zo rond de 248. Mocht deze geen stand houden dan kan de AEX verder afdalen richting 244. Inmiddels loopt de korte termijn stijgende trend ook rond de 240 hier ligt het volgende steun punt.

Weerstand was dus duidelijk de dubbele top rond 263. Inmiddels is de weerstand (top) van 05 mei nu weer weerstand dus rond de 254. Hier loopt nu tevens de ultra korte dalende trend. Wanneer dus de 254 / 255 opwaarts wordt uitgenomen kan de AEX weer richting de 263.

De AEX laat nu een correctie zien van bijna -6,2%, mocht dit de daling zijn op de recente stijgingen dan kan er nog vuurwerk worden verwacht richting 293. Bij een doorbraak onder de 240 verzwakt de korte termijn trend en kan zelfs een daling plaats gaan vinden richting de 229.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 264 / 272  steun 245

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional