N I E U W S B R I E F  -  23 mei (11:45)


Goede morgen,

AEX uitbraak boven 272 "cruciaal" anders !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index laat de opwaartse beweging even varen hoewel er donderdag toch weer een hogere top @ 263.61 is geplaatst. Helaas hebben de US indices hier geen navolging op gegeven hier zijn zelfs lagere toppen geplaatst.

Weerstand ligt er nu in principe op 272 dit is tevens een cruciale weerstand want hierboven wordt het startschot gegeven voor een vervolg rally op de huidig korte en middellange termijn opwaartse trend. Eerste koersdoel ligt dan op 291 de top van 4 november 2008.

Steun ligt op de bodem van 14 mei zo rond 247 en direct hieronder ligt de middellange / korte termijn opwaartse trend nu rond de 242. Bij een doorbraak kan de AEX zelfs hard afglijden richting 211 met tussentijds nog een steun rond 235 het 50 daags voortschrijdend gemiddelde.

De AEX heeft nu weerstand op 272 dit is cruciaal bij doorbraak kan er een vervolg rally ontstaan. Mocht dit niet lukken de komende weken dan wordt 247 en 242 heel belangrijk. Hieronder kan de AEX een flinke stap terug doen.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 272  steun 247

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional