N I E U W S B R I E F  -  26 mei (09:45)


Goede morgen,

AEX is de "daling" alweer voorbij of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index zit even in een consolidatie fase. De BULLS & BEARS zitten in het gevecht welke kant we op moeten gaan. Het lijkt alsof de daling alweer voorbij is, uitbraak boven 272 geeft veel opwaartse potentie.

Weerstand komen we als eerste tegen rond 267 hierboven lijkt het startsignaal gegeven te worden richting 272. Boven de 272 kan de AEX de stijging voortzetten richting 292. Hierboven is de afsluiting van de BEAR markt.

Steun is nu op de bodem van 25 mei rond 257. Bij een doorbraak hieronder kan de AEX de daling inzetten richting 248. Allemaal gezonde correcties in de korte en middellange termijn opwaartse trend.

De AEX zit inmiddels in de gevaarlijke maand mei. Er is niet voor niets het gezegde: "Sell in may and go away"! Maar belangrijker is toch "The trend is your friend"! en deze is nu opwaarts gericht. Desondanks zou de stijging aan kunnen houden tot juli, want meestal is dat een flinke correctie maand.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 267 / 272  steun 257 / 248

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional