N I E U W S B R I E F  -  28 mei (09:45)


Goede morgen,

AEX nu "TOP" vorming of "CONSOLIDATIE" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index blijft onveranderd in een consolidatie fase zitten en wel tussen de 267 en 247. TOP vorming hebben we als de AEX onder de 247 breekt hiermee is de TOP voltooid en kan er een verdere daling plaats gaan vinden.

Weerstand blijft staan zo rond de 267 hierboven is het startsein richting 272. Dit is weer zo'n cruciaal punt want daarboven staan veel signalen weer op groen om een verdere rally naar boven te krijgen.

Steun ligt nu op de bodem van 26 mei rond de 255, dit is steun voor de ultra korte termijn. Daarna komt de 249 / 247 niveau in beeld. 249 is de korte termijn oplopende trend sinds de bodem van 9 maart (194,99). Een doorbraak onder de 247 is dan ook een kentering in deze opgaande trend. Lagere koersen is dan het meest waarschijnlijke.

De beurzen zijn in principe aan het consolideren, dit mondt uit in verdere stijgende koersen of dalende koersen. DOW JONES zone is 8660 en 8210, S&P 500 zone is 930 en 875 en NASDAQ zone is 1775 en 1664.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 267  steun 247

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional