N I E U W S B R I E F  -  03 juni (19:45)


Goeden avond,

AEX eerst "stapje" terug en dan knallen, of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index laat een veer, winstnemingen lagen voor de hand. Maar het neemt nog niet weg dat we verder omhoog kunnen. Een eerste stap terug richting 258 bodem van 01 juni ligt het meest voor handen.

Weerstand is en blijft staan rond de 272 de top van 6 januari dit jaar. De AEX is er nog niet in geslaagd om hierboven uit te breken. Mocht dat lukken dan ligt de weg open richting 291. De tussenstap richting 330, zie ook het artikel: AEX "ZOMER RALLY" kan eventueel naar 330 ?!?

Steun ligt nu rond de 258 bij doorbraak hieronder kan de weg vervolgt worden richting 248 / 246. Pas hieronder kan de AEX snel in koers zakken, met een eerste steun punt rond de 228.

De maand juni is bovenverwachting sterk begonnen. Meestal is de helft van de maand juni goed, en daarna komt vaak het spreekwoord "vrouwen bloot handel dood" om de hoek kijken. Zomerrally's vinden dan ook doorgaands plaats tot half juli of midden augustus, waarna dan meestal een correctie volgt van rond de -15%.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 272  steun 247

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional