N I E U W S B R I E F  -  05 juni (19:30)


Goeden avond,

AEX volgende week "moment suprème" dus !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index komt nauwelijks aan corrigeren toe. Komt volgende week "het moment suprème"? Met andere woorden krijgen we de uitbraak boven de 272 en gaan we gelijk doorknallen naar 291!

Weerstand blijft onveranderd staan op de top van 06 januari 271.91. Hierboven is er een krachtige koopsignaal met eerste koersdoel richting 291. Koersdoel boven 272 is volgens de pendulum swing zelfs 350 punten.

Steun ligt op de bodem van 14 mei zo rond de 247. Tussentijds hebben we nog steun op de korte termijn opwaartse trendlijn zo rond de 251. Mocht de 247 worden gebroken dan kan de AEX een flinke stap terug doen en wel richting 211 de bodem van 30 maart.

De maand juni kan nog voor verassing zorgen, zowel opwaarts als neerwaarts. De meeste kansen liggen opwaarts, want normaliter zijn de maanden juli en augustus de correctie maanden. De korte en middellange termijn zijn opwaarts gericht en ook het 200 daags gemiddelde is opwaarts uitgenomen maar nog niet stijgend. Dat geeft namelijk aan dat ook de lange termijn opwaarts is gericht.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 272  steun 247

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional