N I E U W S B R I E F  -  10 juni (09:45)


Goede morgen,

AEX komt nu de aanval op "272" of toch ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft inmiddels weer een kleine 5% correctie laten zien. Dat is in principe nog steeds geen correctie van betekenis, maar deze zal ongetwijfeld komen in juli of augustus. Van belang is nu een doorbraak boven de 272 of onder 247.

Weerstand blijft onveranderd staan op de top van 06 januari 271.91. Daarna komt als eerste graadmeter de 291 om de hoek kijken. Daarboven is flink wat ruimte om te herstellen.

Steun is nu op ultra korte termijn rond 261 de bodem van 09 juni. Gelijk hieronder ligt steun op de bodem van 01 juni zo rond de 258. De bodem van betekenis ligt rond de 247 dat was de bodem van 14 mei.

De trend is opwaarts gericht tenzij het tegendeel wordt bewezen. De opwaartse trend ligt nu rond de 255, een doorbraak hieronder is het eerste afzwakkend moment. Onder de 247 hebben we een bevestiging van de ommekeer in de korte tot middellange termijn trend. Boven de 272 krijgen we een bevestiging van een vervolg stijging. Het wordt dus afwachten of we het moment suprème deze week krijgen.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 272  steun 247

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional