N I E U W S B R I E F  -  12 juni (18:15)


Goeden avond,

AEX is er "GROTE DALING" in aantocht of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index ondervindt "nog" steeds moeilijkheden met de 272 barrière. Is dit misschien een teken dat we toch eerst naar beneden moeten? De AEX zit nu exact op de korte termijn opwaartse trend rond 264. Wanneer deze breekt kan de AEX beginnen met een grotere correctie.

Weerstand ligt stevig op top van 06 januari 271.91. Wanneer deze door de BULLS overwonnen wordt kan er een vervolg rally volgen richting 291 de top van 04 november 2008.

Steun ligt in eerste instantie op de korte termijn trendlijn rond de 264. Wanneer deze wordt gebroken kan er een serieuze correctie gaan plaatsvinden. Volgende steun ligt op de bodem van 08 juni rond 261. Zodra deze neerwaarts wordt gebroken gaat de AEX richting 247 waar een belangrijke steun ligt.

De korte termijn trend begint haarscheurtjes te krijgen. Maar is "nog" steeds intact. Komt er een uitbraak boven 272 dan ligt het koersdoel volgens de pendulum swing maar liefst op 350 punten. Bij doorbraak onder 247 wordt het een heel ander verhaal de startende BULL markt wordt dan in de kiem gesmoord en de BEAR markt kan een vervolg krijgen.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 272  steun 247

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional