N I E U W S B R I E F  -  17 juni (08:15)


Goede morgen,

AEX "nog" niets aan de hand maar onder ...

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is begonnen met een volgende correctie ronde. Inmiddels zijn op korte termijn 2 steun niveaus gebroken namelijk 261 en 258. Waarbij een doorbraak onder 261 het startschot gaf voor een verdere daling.

Weerstand zijn nu in eerste instantie de vorige bodems van 01 en 09 juni rond 258 en 261. Boven de 261 kan de aanval weer worden ingezet richting 272. De 272 is dan ook de meest belangrijke weerstand die overwonnen moet worden.

Steun ligt nu in eerste instantie rond 255 de bodem van 26 mei. Wanneer deze neerwaarts wordt uitgenomen kan de daling ingezet worden richting de bodem van 14 mei rond 248.

De correctie is dus gestart zoals verwacht, maar er is "nog" niets aan de hand tenzij de 248 (exact 247,46) wordt uitgenomen. Er ligt dan een grotere daling op de loer richting 211 met tussentijds nog steun rond de 228.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 272  steun 247

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional