N I E U W S B R I E F  -  19 juni (10:00)


Goede morgen,

AEX nu klaar voor een "zomer rally" of toch !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft blijkbaar de daling afgerond en een hogere bodem geplaatst boven de 247. De start van een "zomer rally" kan beginnen bij een doorbraak boven de 272.

Weerstand is in eerste instantie rond 255,5 de bodem van 26 mei die stand had moeten houden. Bij een doorbraak hierboven kan trouwens de aanval worden ingezet richting 272.

Steun is in eerste instantie nu de bodem van 17 juni rond 249 bij een doorbraak ligt er direct steun rond 247,5 bij een doorbraak hieronder ligt er ruimte richting 228.

De correctie lijkt voltooid met een bodem net onder de 249, bij doorbraak onder 247,5 is het positief plaatje voorbij en kan er een grotere correctie volgen. Pas bij een doorbraak boven 272 kan de AEX zich opmaken voor een zomer rally. Per saldo is er dus weinig veranderd in de afgelopen 4 weken. Korte termijn is nu dalend, middellange termijn opwaarts en lange termijn neerwaarts.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 272  steun 247

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional