N I E U W S B R I E F  -  23 juni (09:30)


Goede morgen,

AEX kan "de bodem 247" stand houden ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index zet begin v/d week gelijk de daling in. Inmiddels is de test op "de bodem 247" deze heeft nog net stand kunnen houden. Wanneer we hier een definitieve doorbraak en slot onder krijgen liggen er meer dalingen op de loer.

Weerstand is nu geplaatst op de top van 19 juni rond 258. Wanneer de AEX hierboven weet uit te breken ligt de weg weer open richting 270.

Steun ligt / lag er op de bodem van 17 juni rond 249 en op de bodem van 14 mei rond 248. Beiden zijn intraday al doorbroken, wanneer we hier een definitieve doorbraak onder krijgen met een slot onder 247 kan de AEX verder afglijden.

De correctie was dus nog niet voltooid, de AEX is inmiddels flink over verkocht waardoor er koopje jagers in de markt kunnen worden gelokt. Intraday is de bodem doorbroken met een slot kan de AEX verder afdalen. Mocht de 247 stand houden dan kan er weer een opleving volgen.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 272  steun 247

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional