N I E U W S B R I E F  -  26 juni (13:15)


Goede middag,

AEX cruciaal is nu 258 daarboven kan !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is maandag begonnen met de correctie en heeft deze inmiddels bijna terug gewonnen. Het cruciale punt ligt nu op de weerstand rond 258 de top van 19 juni en op de bodem tevens steun van 23 juni zo rond de 247.

Weerstand die nu cruciaal is ligt op de top van 19 juni rond 258. Als de AEX hierboven uitbreekt kan de aanval worden ingezet richting de zeer belangrijke weerstand 272. Boven de weerstand 272 is er namelijk een nieuw koopsignaal voor de middellange en lange termijn. Eerste koersdoel ligt dan rond de 291 de top van 4 november 2008.

Steun ligt dus op de bodem van 23 juni zo rond de 247 wanneer deze wordt uitgenomen kan er alsnog een steviger correctie volgen. Eerste koersdoel ligt dan richting 228 de bodem van 21 april.

De komende week moet dus gaan blijken of we de correctie hebben afgerond of niet. De belangrijke weerstand 272 is "nog" niet overwonnen hiervoor is nu in de plaats gekomen een lagere top rond 258. Boven 258 hebben we een nieuw licht puntje maar 272 is het belangrijkste punt. Onder 247 kan er wel eens een minder aangename zomer tegemoet worden gezien.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 272  steun 247

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional