N I E U W S B R I E F  -  01 juli (09:45)


Goede morgen,

AEX nieuwe "RALLY" in aantocht of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index blijft hinder ondervinden op de weerstand 258. Komt vandaag de doorbraak dan kan er een stijging plaats vinden richting 261 / 262. Wanneer de AEX onder de hogere bodem rond 253 breekt wordt de aanval ingezet op de belangrijke steun 247.

Weerstand blijft de top rond 258. Bij een uitbraak hierboven kan de AEX richting de weerstand 272. Boven de zeer belangrijke weerstand 272 is er een nieuw koopsignaal met als eerste koersdoel 291 de top van 4 november 2008.

Steun is inmiddels iets hoger komen te liggen op de bodem van 26 juni rond 253. Bij een doorbraak is de weg vrij richting de bodem van 23 juni rond de 247. Eerste koersdoel hieronder ligt dan rond de  228 de bodem van 21 april.

De twijfel tussen de BULLS & BEARS is nog in volle gang, de meest cruciale punten blijven daarom onveranderd liggen op de weerstand 272 en de steun 247. Een uitbraak uit één van deze niveaus bepaalt het verdere verloop van de AEX.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 272  steun 247

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional