N I E U W S B R I E F  -  02 juli (14:00)


Goede middag,

AEX houdt de moed erin, boven 262 kan !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft de horde 258 gisteren uit kunnen nemen, hiermee werd er een positief signaal afgegeven maar een doorbraak boven 262 kan de deur open zetten richting 272.

Weerstand ligt nu op de voormalige bodem van 9 juni rond 262. Wanneer de AEX hierboven uit weet te breken kan de aanval definitief worden ingezet op de zware weerstand 272.

Steun blijft liggen op de bodem van 26 juni rond 253. Hieronder is de deur open richting de bodem van 23 juni rond 247.

Het verhaal blijft eentonig, echte uitbraken zijn gewoon nodig of boven 272 met eerste koersdoel 291 of uitbraak onder 247 met eerste koersdoel 228. De BULLS en BEARS blijven dus in evenwicht en zo duurt de consolidatie fase voort totdat de markt ons meer duidelijkheid geeft.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 272  steun 247

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional