N I E U W S B R I E F  -  03 juli (18:00)


Goeden avond,

AEX "227" volgende week de "genade" klap ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is op slotbasis dicht bij een cruciaal punt. Vaak wordt een slotkoers als een belangrijke koers gezien en als de AEX onder de 248 duikt ligt er zo'n 20 punten daling op de loer!

Weerstand op slotkoers ligt nu rond de 270. Op intraday high ligt die niveau rond de 272. Wanneer de AEX hierboven weet uit te breken en sluiten is dat een krachtig koopsignaal voor de BULLS.

Steun op slotkoers ligt nu rond de 248 en intraday ligt dit rond de 247. Wanneer de AEX hieronder weet te breken ligt er een flinke daling op de loer richting de 227.

Het veranderd nog steeds niet veel, de lange termijn ma 200 is nog steeds dalend en de middellange termijn ma 50 is stijgend. Cruciaal wordt nu de zone 248 / 247 voor een flinke daling. Hiermee wordt de neklijn gebroken van een schouder -hoofd -schouder formatie. Het koersdoel dat hieruit berekend kan worden ligt dan rond de 227. Boven de zone 270 / 272 kan de AEX stijgen richting de 291, het wachten blijft dus nog steeds op de uitbraak van deze niveaus.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 272  steun 247

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional