N I E U W S B R I E F  -  06 juli (11:30)


Goede morgen,

AEX de 247 doorbraak moet aanstaande zijn !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index blijft sterk liggen voor de doorbraak. Terwijl de drie grootste indices van Europa namelijk: FTSE 100, DAX 30 en CAC 40 door hun steun zijn vandaag, blijft de AEX net boven de steun 247.

Weerstand blijft staan 272. Hierboven is zoals u inmiddels weet een krachtig koopsignaal met koersdoel 291.

Steun blijft "nog" standhouden op 247. Hieronder is er een verkoopsignaal en ligt er een daling op de loer richting de 227.

Het lukt de AEX "nog" om de steun 247 in stand te houden. Dit terwijl de FTSE 100 een doorbraak heeft onder 4213, de DAX 30 een doorbraak onder 4669 en de CAC 40 een doorbraak onder 3097 kan het niet lang duren of de AEX breekt door de 247. Inmiddels zijn ook de S&P 500 future en de DOW future door hun steun gezakt, alleen de NASDAQ future blijft boven z'n steun hangen. Is dit een voorbode voor verdere dalingen ???

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 272  steun 247

FTSE index
FTSE index 

DAX index
DAX index

CAC index
CAC index

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional