N I E U W S B R I E F  -  11 juli (11:00)


Goede morgen,

AEX 247 is doorbroken nu naar 227 of zelfs 195 ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is uiteindelijk bezweken en door de steun 247 gebroken. Mede door deze uitbraak is de deur nu open gezet richting 227. De kans is nu groot dat we eerst een opleving kunnen krijgen om daarna vol gas naar 227 te dalen.

Weerstand die echt overwonnen moet worden blijft 272. Pas boven deze zeer belangrijke weerstand kan de AEX met de lange termijn opwaartse trend beginnen. Helaas is hiervan nog steeds geen sprake blijkt nu.

Steun heeft de AEX voor de middellange en lange termijn nu rond 227. Dit is tevens het koersdoel middels de doorbraak door de neklijn rond 247.

De schouder -hoofd -schouder formatie is voltooid mede hierdoor kan het koersdoel 227 worden berekend. Middels de zware over verkocht situatie is de kans voor een opleving maar deze zal waarschijnlijk van zeer korte duur zijn. Onder de 227 kan zelfs het hele herstel teniet worden gedaan en kan zelfs een daling worden gestart richting de bodem 195.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 272  steun 227

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional