N I E U W S B R I E F  -  23 juli (18:00)


Goeden avond,

AEX boven 272 uitbraak, koersdoel 350 !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft met de uitbraak onder de 247 een "false move" gemaakt. Een zeer duidelijke valse uitbraak waarna meestal een tegenovergestelde stevige rally volgt. Zo groot als deze rally had dan ook niemand verwacht.

Weerstand 272 is definitief uitgenomen en mede hierdoor moet alles opnieuw bekeken worden. Eerste koersdoel is nu toch 291 dat was de top van 4 november 2008.

Steun ligt nu op de meest recente bodem rond 241 de bodem van jongsleden 13 juli 2009. Mocht de AEX hieronder uitbreken kan de volgende koersdoel zijn 228 de bodem van 21 april.

De AEX is inmiddels flink over gekocht en mede hierdoor liggen nu winstnemingen op de loer. Rond 259 kan nu steun worden verwacht hier ligt het 50 daags gemiddelde. De AEX heeft tevens een koerspotentie richting 350 het koersdoel volgens de pendulum swing.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 291  steun 241

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional