N I E U W S B R I E F  -  27 juli (18:00)


Goeden avond,

AEX "winstnemingen" liggen op de loer of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is inmiddels op de daggrafiek in de over gekocht zone beland. Mede hierdoor kunnen winstnemingen nu op de loer liggen.

Weerstand is nu geplaatst rond 280 bij doorbraak hierboven is het eerste koersdoel 291 dat was namelijk de top van 4 november 2008. Het koersdoel voor de middellange termijn blijft 350 mits we geen lagere bodem plaatsen.

Steun is voor ultra korte termijn op de top van 21 juli zo rond de 273. Mocht de AEX hieronder uitbreken dan kan een vervolg daling volgen richting de bodem van 22 juli zo rond de 268.

De AEX heeft tevens steun op de uitbraak top van 01 juli rond 261. Wanneer deze neerwaarts wordt uitgenomen kan er een grotere correctie volgen. Boven de 280 zal de opwaartse trend vervolgd worden richting 291.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 291  steun 273 / 268

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional