N I E U W S B R I E F  -  06 augustus (20:30)


Goeden avond,

AEX hoelang gaat "RALLY" door ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index blijft in RALLY modus maar voor hoelang? Dat is de grote hamvraag en waarschijnlijk zal de AEX door blijven stijgen richting 350. Maar er zal vroeg of laat een gezonde correctie volgen van zo'n 5 á 10%.

Weerstand blijft staan op 291 de top van 4 november 2008. Het koersdoel blijft 350. Het wachten is op een pullback en tot hoever deze pullback zal gaan dalen.

Steun ultrakort ligt nu op de bodem van 04 augustus rond 284 bij een doorbraak kan de AEX dalen richting 274. Deze steun kan voldoende steun bieden voor nieuwe posities.

Op dagbasis ligt de correctie niveaus momenteel rond de 271 (38,2% fibonacci) rond 265 (50% fibonacci) en rond 260 (61,8 fibonacci). Het niveau 271 is uiteraard de meest belangrijke mede doordat dit ook de weerstand en uitbraak niveau was van deze rally.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 291  steun 271 / 265 / 260

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional