N I E U W S B R I E F  -  14 augustus (19:30)


Goeden avond,

AEX nu "correctie" dan "350" !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index blijft maar doorstomen gisteren jaar high @ 293.25 daaropvolgend de winstnemingen vandaag. Maar deze winstnemingen kunnen wel eens de langverwachte correctie worden.

Weerstand toch nog de 291 de top van 4 november 2008. Het koersdoel blijft toch onveranderd rond de 350. De trend is opwaarts gericht waarbij winstnemingen vroeg of laat volgen.

Steun kan in eerste instantie verwacht worden rond het uitbraak punt rond 272. Tot hier is zelfs een zeer gezonde correctie zelfs het 50% fibonacci niveau rond 267 is een zeer gezond niveau.

De BEARS kunnen nu een plaagstootje uit gaan delen. Waarbij de zone 272 / 267 het belangrijkste niveau is. Hieronder verzwakt deze opwaartse trend iets. Onder de bodem van 13 juli rond 241 wordt het plaatje totaal anders. De BEREN kunnen pas hieronder de overmacht krijgen, maar zover is het "nog" lang niet.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 291  steun 272 / 267

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional