N I E U W S B R I E F  -  18 augustus (15:00)


Goede middag,

AEX verdere daling, daarna "350" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is nu inderdaad met de daling begonnen. Het zijn nog slechts enkele winstnemingen. Een gezonde correctie zou tot maximaal 261 kunnen worden opgevangen, zolang de 241 niet breekt voor de BULLS.

Weerstand is de top van 13 augustus zo rond de 293. Wanneer deze wordt uitgenomen is de weg weer open richting de 350.

Steun ligt nu ultrakort rond 281 de bodem van 12 augustus. Wanneer hier een uitbraak plaats vind kan de AEX verder afdalen richting 274 de bodem van 29 juli.

De AEX kan nog verder corrigeren richting 271 dit was de uitbraak op de daggrafiek, waar uiteindelijke deze sterke rally begon. Mocht de AEX hier een hogere bodem vinden dan is dat een sterk signaal voor de markt en kan de markt zich opmaken voor het koersdoel 350 (zie hiervoor de vorige analyse).

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 293  steun 274 / 261

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional