N I E U W S B R I E F  -  22 augustus (14:00)


Goede middag,

AEX koersdoel "350" nu weerstand !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft de correctie zoals verwacht afgerond met bodem op 280. Mede met de koers uitbraak boven de 291 is het koersdoel "350" pas de eerste weerstand die de AEX tegenkomt.

Weerstand is voor de middellange en lange termijn het koersdoel 350. Dit is een pendulum swing van de bodem van 09 maart rond 195 en de top van 06 januari rond 272 het verschil hiervan opgeteld bij 272 komt uit op 349.

Steun voor de korte termijn ligt nu rond 280 de recente bodem van 20 augustus. Mocht de AEX hieronder zakken dan kan de vorige weerstand de top van 06 januari rond 272 steun bieden. Pas daarna ligt er steun op de bodem van 13 juli rond 241.

De BULLS duwen de BEARS weer opzij en zetten de spurt weer in. Technisch tevens een sterk koopsignaal met stijging potentie naar 350. Tussentijds zullen er nog wel winstnemingen volgen maar de trend is gezet en dat is omhoog.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 350  steun 280 / 272

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional