N I E U W S B R I E F  -  27 augustus (11:40)


Goede morgen,

AEX nu "CORRECTIE" of "NIET" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft gisteren het record aangescherpt naar 302,26. Hiermee een nieuwe hoogste stand sinds 01 januari. De 300 punten grens is nietszeggend. Eerste weerstand van betekenis is de bodem van augustus 2004 rond 307. Hierna volgt weerstand op de bodem van eind april 2005 rond de 345.

Weerstand ligt ultrakort nu op de top van 26 augustus rond de 302, bij een doorbraak hierboven kan de aanval worden ingezet op de 307. Pas boven de 307 komt er flink wat ruimte vrij naar de bovenkant namelijk als eerste 345 en het koersdoel 350.

Steun ultrakort ligt nu op de bodem van 27 augustus rond 298. Wanneer deze wordt uitgenomen kan de AEX terugvallen op de top van 13 augustus rond de 293. Onder de 293 kan er een versnelling in de daling plaats gaan vinden richting 281 (bodem 19 augustus).

De AEX is flink over gekocht en blijft doorstijgen? Dit is een teken van sterkte maar aan de andere kant liggen toch winstnemingen op de loer. Boven de 307 kan de AEX gaan accelereren en onder de 293 kan de "CORRECTIE" worden ingezet.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  307  steun  293

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional