N I E U W S B R I E F  -  30 augustus (10:00)


Goede morgen,

AEX is BEAR MARKT voorbij, nu "380" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft vrijdag het jaar record weer aangescherpt 302,76. Weerstand van betekenis ligt rond 307 (zie: vorige nieuwsbrief)

Weerstand dus op de 307 dit was de bodem van augustus 2004. Pas boven de 307 komt er flink wat ruimte vrij naar de bovenkant. Met als 1e koersdoel 340 punten op basis van de slotkoers (zie blauwe verticale streep) Dit is de pendulum swing van de top van januari 269 en de bodem van maart 199. Het 2e koersdoel komt zelfs uit rond de 380 punten (zie groene verticale streep). Dit is de pendulum swing van de top van november 2008 op 291 en de bodem van maart op 199.

Steun kan nu in eerste instantie worden verwacht op de uitbraak punt dat was de top van november 2008 zo rond de 291. Bij doorbraak hieronder kan een terugval zelf worden verwacht naar het uitbraakpunt van de top van januari rond 269.

De AEX is al sinds eind juli over gekocht maar de BULLS kunnen geen halt worden toegeroepen. Rond de 307 kan het dan ook spannend worden grote kans dat hier een terugval verwacht kan worden richting 291. Lukt het de BULLS boven de 307 uit te breken dan kan "deze rally" zelfs gaan accelereren richting de 340 punten grens. Deze analyse is gebaseerd op de slotkoers van de AEX index.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  307  steun  291

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional