N I E U W S B R I E F  -  04 september (11:30)


Goede morgen,

AEX pas boven 293 kan ...

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft deze week de daling laten zien zoals verwacht. Inmiddels is de daling boven 280 tot stand gekomen. Hiermee is er "voorlopig" een hogere bodem rond 286...

Weerstand rond 303 / 307 cruciaal voor vervolg van deze rally. Eerste weerstand ultra kort die overwonnen moet worden is rond 293. Wanneer de AEX hierboven uitbreekt ligt de weg vrij richting 296. Pas boven de 296 kan de aanval worden ingezet op de weerstand zone 303 / 307.

Steun is een hogere bodem dan 19 augustus rond 280 en is nu geplaatst rond 286. De AEX moet nu de steun 286 in stand houden anders kan de daling beginnen richting 280. Onder de steun 280 begint de opwaartse trend een breuk te vertonen.

De ultra korte termijn heeft de daling ingezet en probeert nu de weg omhoog terug te vinden. De AEX moet boven de 303 uitbreken wil deze rally een vervolg krijgen. Onder 280 ontstaat er een trendbreuk en kan "de correctie" van start gaan.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  293 / 303  steun  286 / 280

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional