N I E U W S B R I E F  -  06 september (10:00)


Goede morgen,

AEX door naar 330 en ...

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft dus op 6 september een hogere bodem geplaatst rond de 286. De vorige bodem dateert van 20 augustus rond 280. Mede hierdoor kan de AEX deze week de 300 weer gaan opzoeken.

Weerstand is in eerste instantie rond 303 de top van 14 oktober 2008. Pas bij definitieve doorbraak met minimaal slotkoers boven 303 is deur open gezet richting koersdoel 350, met tussenstop zo rond de 330.

Steun is in eerste instantie de bodem 286 van 3 september. Bij een doorbraak hieronder ligt er steun rond de bodem van 20 augustus 280. De belangrijkste steun ligt rond 272 dit is de neklijn van de schouder - hoofd - schouder formatie.

Deze analyse is gericht voor de wat langere termijn, voor de kortere termijn kunt u kijken bij de analyse van afgelopen vrijdag. Het koersdoel 350 zou haalbaar zijn begin 2010 mits de technische omstandigheden tussentijds niet teveel wijzigen. Voorspellen kan niemand mits men een glazen bol heeft en erin gelooft.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  303  steun  272

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional