N I E U W S B R I E F  -  09 september (11:15)


Goede morgen,

AEX woensdag gehaktdag of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft gisteren een hoogste slot op 300,81 geplaatst dit jaar. De hoogste stand van dit jaar noteert 302,76 geplaatst op 28 augustus, pas daarboven kan er gas worden gegeven. Wordt woensdag gehaktdag en kan er worden gekocht of gaan we toch een correctie tegemoet?

Weerstand is voor alle termijnen de zone 301 / 303 daarboven kan er gas worden gegeven richting 330 met nog een weerstandje rond 307.

Steun ligt voor de korte termijn rond de zone 295 / 293 bij een doorbraak hieronder kan er een verdere daling worden verwacht richting 286. Pas hieronder verzwakt de korte termijn trend, onder 280 verzwakt ook de middellange termijn trend.

De AEX staat er technisch nog steeds zeer goed voor onder 286 vertroebeld het beeld voor de korte termijn en kan er een grotere correctie worden ingezet. Boven 303 krijgt deze opwaartse trend een vervolg richting 330.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand  301 / 303  steun  295 / 293

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional