N I E U W S B R I E F  -  11 september (19:30)


Goeden avond,

AEX a.s. week "correctie" of "niet" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft zoals verwacht een stijging laten zien. Maar liefst +5% is er deze week bijgeschreven. De kans is nu groot dat we volgende week eerst weer winstnemingen gaan zien. "The Trend is Your Friend" en deze is "nog" steeds opwaarts gericht tenzij het tegendeel wordt bewezen.

Weerstand die overwonnen moest worden was de 303 de AEX is hier maar liefst 3 x boven gesloten wat een geldige uitbraak is. Weerstand ligt er nu ook aan de bovenkant van het trendkanaal nu zo rond de 310. Daar is de kans dat de AEX wat gas terug gaat nemen. Een uitbraak boven het trendkanaal kan trouwens voor een acceleratie zorgen.

Steun ligt er nu op op de vorige weerstand en top van 14 oktober 2008 rond de 303. Pas bij doorbraak hieronder kan de AEX terugvallen richting de bodem van 03 september rond 286.

De AEX kan volgende week last krijgen van winstnemingen. De index is inmiddels weer over gekocht, nu geeft dat geen zekerheid dat we direct gaan dalen maar het is weer even opletten geblazen. Op de futures hebben we de eerste winstnemingen genomen en op het 2e gedeelte wordt de stoploss voor maandag flink scherp gezet.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 310 / 330 / 350 steun 303 / 286

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional