N I E U W S B R I E F  -  16 september (10:00)


Goede morgen,

AEX "nog" geen correctie ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index opende maandag zoals verwacht gelijk lager. Maar er werden daarna ook gelijk korte metten gemaakt de AEX ging gelijk stijgen en scherpt het jaar record weer aan 312.08.

Weerstand van 11 september rond 309 is overwonnen en daarna begon dan ook gelijk de stijging richting 312. Momenteel is dan ook de 312 de weerstand. De deur blijft dus openstaan richting de 330 zonder nog steeds noemenswaardige correctie.

Steun is ultrakort op de vorige weerstand van 11 september rond 309. Daarna ligt de steun rond de 303 de bodem van 14 september met gelijk daaronder steun op de voormalige weerstand 302 van 28 augustus.

De AEX blijft gewoon doorstomen richting koersdoel 330. Inmiddels hebben we op de NASDAQ future de winst binnen en de AEX future is nog steeds LONG vanaf 292 met nu een strakke stoploss rond de 303.

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 312 / 330 / 350 steun 303 / 286

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional