N I E U W S B R I E F  -  21 september (10:00)


Goede morgen,

AEX gaan we stoom afblazen ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index opende bijna onveranderd en zette de daling in vanochtend. Hoever de daling gaat is afwachten de uptrend ligt nu rond de 301 zie de blauwe lijn.

Weerstand ligt nu net boven de 315 bij doorbraak hierboven kan de weg worden vervolgt richting 330.

Steun kan verwacht worden op de vorige weerstand zo rond de 309. Wanneer de AEX hier onder daalt kan de daling een vervolg krijgen richting de 303 / 301 zone.

De AEX blaast nauwelijks stoom af ondanks dat de indicatoren over gekocht staan. Dit geeft een teken van sterkte, toch kunnen winstnemingen plaats gaan vinden. Zolang de 301 stand houdt is de korte termijn trend opwaarts

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 315 / 330  steun 303 / 301

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional