N I E U W S B R I E F  -  27 september (11:00)


Goede morgen,

AEX nog stoom afblazen, daarna stijging ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is inmiddels stoom aan het afblazen zoals verwacht. De start van de week kan gepaard gaan met nog wat stoom afblazen. Deze AEX kan terug zakken richting 303 de top van 14 augustus 2008 die als weerstand diende en nu fungeert als steun.

Weerstand is nu in eerste instantie rond de 316 de top van 18 september (315.48). Wanneer de AEX hierboven weet uit te breken kan de trend een vervolg krijgen richting koersdoel 350.

Steun is dus de vorige weerstand 303 de top van 14 oktober 2008. Bij een doorbraak hieronder kan de AEX wegzakken richting de steun van 3 september zo rond de 286.

De AEX index blijft er ijzersterk voor liggen, maar zit wel aan de bovenkant van het trendkanaal. De AEX kan nog iets stoom afblazen om daarna vervolgens boven de top uit te breken, misschien dat dit a.s. week al gaat gebeuren. Zolang de 303 in stand blijft zijn de pijlen weer omhoog gericht.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 316 / 350  steun 303 / 286

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional