N I E U W S B R I E F  -  30 september (10:00)


Goede morgen,

AEX staat "correctie" voor de deur, of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is de week gestart met stoom afblazen. Maar zette ook gelijk de stijging weer in. Hiermee is de bodem rond 303 een feit en is de weg naar boven ingeslagen.

Weerstand is dus rond de 316 pas wanneer deze wordt overwonnen ligt er weer potentie naar boven met een eerste koersdoel rond 320 en uiteindelijk 330.

Steun is dus de bodem van 28 september rond de 303 / 302 bij een doorbraak keert het tij en staat "de correctie" voor de deur. De pijlen zijn dan naar beneden gericht met zelfs als koersdoel de bodem van 02 september zo rond de 286.

De AEX is opwaarts gericht tenzij het tegendeel wordt bewezen. Het eerste signaal voor het keren van de trend is bij een doorbraak onder de zone 303 / 302. Zolang dat niet het geval is de trend opwaarts gericht. Boven de 316 is er tevens weer een nieuw technisch koopsignaal.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 316  steun 303 / 302

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional