N I E U W S B R I E F  -   04 oktober (16:00)


Goede middag,

AEX moet nu opveren, anders is "de correctie ...

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is begonnen met daling daarna stijging die niet doorzette. Maar heeft tevens zomaar de 303 / 302 uitgenomen. Mede hierdoor is de correctie van start gegaan.

Weerstand ligt nu definitief rond de 315,5 de top van 18 september. Pas daarboven kan men weer positief worden. Tussentijds ligt er weerstand rond 303 voor de korte termijn mocht deze niet naar boven worden doorbroken dan ligt er een verdere daling op de loer.

Steun ligt nu in eerste instantie op het 50 daags gemiddelde die nu rond de 296,5 noteert. Hierna ligt steun op de bodem van 20 september zo rond de 286.

De AEX moet nu opveren anders is "de correctie" inderdaad gestart en kunnen we 10 á 15% corrigeren ( 272 top 06 jan ). Een vooruit blik: onder de 275 / 272 is tevens deze 7 maanden rally ten einde, en kan er een heel ander scenario ontstaan. Momenteel blijven de pijlen "nog" opwaarts gericht.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 316  steun 296 / 286

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional