N I E U W S B R I E F  -  06 oktober (11:25)


Goede morgen,

AEX rond de "306" spannend of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is begonnen met een stevige opwaartse beweging. Inmiddels bijna +3% vanaf het dal van afgelopen vrijdag rond 297. De 304 is uitgenomen dit was het 1e fibonacci herstel punt, de volgende ligt rond de 306.

Weerstand voor de ultra korte termijn ligt rond de 306 het 50% fibonacci niveau. Bij doorbraak hierboven kan de AEX doorstijgen richting 308 het volgende fibonacci niveau. Weerstand van belang ligt pas rond de 315 de top van 18 september.

Steun is in eerste instantie de vorige steun van 28 september het 303 / 302 niveau. Bij een nieuwe doorbraak hieronder zal er snel een test volgen richting de bodem rond de 297 van afgelopen vrijdag. Bij een doorbraak hieronder zal ongetwijfeld de aanval worden ingezet richting 286 de bodem van 02 september.

De BULLS hebben "nog" het voordeel van de twijfel en dus moet er op die richting worden ingesprongen. Boven de 315,5 is er pas een krachtig koopsignaal. Onder 297 krijgen de BEREN het voordeel van de twijfel

 AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 316  steun 297 / 286

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional