N I E U W S B R I E F  -  10 oktober (17:00)


Goede middag,

AEX de volgende BULLS ronde 330 ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is na de kleine dip onafgebroken doorgestegen zoals verwacht. Mede hierdoor komt het eerste koersdoel 330 in het vizier. Het wachten is nu op een definitieve doorbraak boven de weerstand.

Weerstand rond de 315,5 kwam sneller binnen bereik dan werd verwacht. Intraday is er zelfs doorheen geprikt. Waarschijnlijk dat maandag definitief afscheid wordt genomen van de 315,5 en kan de AEX doorstomen richting 330.

Steun ligt nu op de bodem van 02 oktober rond 296,5. Pas bij een doorbraak hieronder kan de AEX afdalen richting de bodem van 03 september zo rond de 286 met direct daaronder de bodem van 19 augustus rond 280.

De BEARS krijgen weer het nakijken en kunnen weer in hun hol kruipen. Het koersdoel volgens de pendulum swing rond 350 komt steeds dichter bij. In mei schreef ik al dat we naar de 330 zouden gaan middels een zomerrally zie hier: AEX "ZOMER RALLY" kan eventueel naar 330 ?!? 15 mei 2009.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 316  steun 296 / 286

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional