N I E U W S B R I E F  -  14 oktober (09:45)


Goede morgen,

AEX wanneer correctie of direct 330 ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index blijft in rally modus. Het koersdoel 330 komt nu al heel snel akelig dicht bij en wat dan?

Weerstand is nu in eerste instantie 340 dit was namelijk de top van 03 oktober 2008. Wanneer de AEX hier zelfs bovenuit weet te breken ligt er flink ruimte naar boven toe. Eerst volgende punt van kritiek ligt dan pas rond de 385 de top van 22 september 2008.

Steun ultakort de top van eergisteren rond de 321,5 en de bodem van gisteren zo rond de 319. Bij een doorbraak hieronder ligt een vangnet op de vorige weerstand van 18 september rond 315.

Gisteren leek het er even op dat we een correctie zouden gaan inzetten, maar de BULLS kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar goed ook want we zitten ruim 65% in de markt. Alle portefeuilles knallen omhoog en daar gaan we natuurlijk voor.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 340  steun 321 / 319 / 315

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional